top of page

Wie zijn wij?

Sandra Viglino

Oprichtster van YUMI™


Sandra Viglino is een dermo-pigmentologe en tevens een bekende coach op het gebied van permanente make-up. Zij staat bekend voor de uitmuntende kwaliteit van haar werk in Zwitserland en in Europa.

 

​Ze is werkzaam voor een Zwitsers en internationaal cliënteel, werkt onder andere samen met universitaire ziekenhuizen in Genève (HUG) en met privéklinieken voor schoonheids- behandelingen gelegen in de kantons van de Genève en Vaud.  Ze werkt tevens samen met een groot aantal geneesheren in Zwitserland waar-onder verschillende gerenommeerde dermatologen, plastische chirurgen en generalisten.

 

Haar opleidingen met betrekking tot wimperextensies en producten kennen een enorm succes en dragen bij tot de reputatie van het schoonheidscentrum als leader van haar branche. Het eerste product dat door YUMI™ op de markt werd gebracht is YUMI™ Lashes, een innoverende gamma van producten dat uitsluitend bestemd is voor professionals.

Het merk YUMI™ is een maatstaf voor kwaliteit, esthetiek en authenticiteit.

 

Sandra Viglino heeft deelgenomen aan verschillende televisie - uitzendingen waaronder "Dolce Vita" en "A Bon Entendeur". Haar werk heeft vele artikelen in de wereld geïnspireerd die zijn verschenen in talrijke schoonheids -magazines..

Geraldine Culer

Importrice van YUMI™ 

 

Géraldine Culer heeft een vorming genoten van architecte en ontwerpster en heeft altijd gefunctioneerd in een artistieke omgeving.

 

Toen een van haar vriendinnen een dermo-pigmentaire reconstructie van een tepel onderging heeft Geraldine als het ware een revelatie gehad. Ze heeft zich toen volledige gewijd aan de dermo-pigmentatie, een boeiend beroep dat alles omvat wat ze op prijs stelt: het contact met de mensen, de quasi architecturale aanpak van het symmetrisch evenwicht van het gelaat en het paramedisch facet van een uiterst nauwgezet en zorgvuldig werk. Haar vereisten zowel op het gebied van de "knowhow" als op het vlak van de psychologische benadering van de patiënt heeft haar ertoe aangezet om de distributie van het merk Swiss Color® permanente make-up over te nemen, een technologisch geavanceerd product op dit gebied, en dit met het oog op het overdragen van haar vakkennis en ervaring en het opleiden van nieuwe specialisten volgens de regels van de kunst.

 

Daar zij steeds op zoek was naar nieuwe ontwikkelingen in de cosmetica ging Geraldine in 2009 naar Genève om Sandra Viglino te ontmoeten. Met als resultaat dat MakeUp4you er nu in geslaagd is om van YUMI™ Lashes een exceptionele verzorging te maken. En de merken LASHBLACK® en Sleek Brows® zijn het gamma van inno-verende zorgen komen verrijken om aan de blik een oogverbluffende schoonheid te geven!

bottom of page