top of page

In de Pers verschenen

Ciné Télé Revue

9 Januari 2014

Onze blik in 2014 Onze ogen zijn onze schoonheids- en verleidingstroef, maar het is ook daar waar de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden. Om deze te bestrijden, vier belangrijke nieuwigheden in een oogopslag... met een resultaat om versteld naar te kijken!  

Eventail

1 Januari 2014

Schoonheid: een fluwelen blik. In alle exclusiviteit te ontdekken bij Makeup4you, Yumilashes: de nieuwe techniek voor het liften van de wimpers, ze krijgen een mooie ronding en de blik heeft een nieuwe glans die jeugdiger en levendiger oogt. Slecht één enkele behandeling; deze innoverende verzorging geeft lengte, hoogte en dikte aan uw wimpers.

L’évènement

1 December 2013

Poppenwimpers? Getest door onze redactie Een goed idee om er mooier uit te zien tijdens de feesten: een nieuwe ronding geven aan z’n wimpers, die ‘natuurlijk’ te kort zijn of horizontaal zijn ingepland, en die de blik opent en helder doet glanzen.

Flair

24 December 2013

SCHOONHEID: We hebben de wimperlifting getest Moe van een matte blik? En waarom niet eens een wimperlifting proberen? Het is een innoverende techniek die aan uw blik een heldere glans geeft na slechts een enkele behandeling, en die goed blijft zitten gedurende 8 à 12 weken. We hebben het getest en het resultaat is verbluffend!

Please reload

bottom of page